Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: Cristea a jucat două meciuri, după nu a mai jucat nimic

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Nu doar rezultatele îl nemulţumesc pe Gigi Becali, ci şi fotbaliştii pe care i-a adus la echipă. Finanţatorul vicecampioanei i-a acordat doar o lună și jumătate pentru acomodare lui Iulian Cristea şi şi-a arătat nemulţumirea faţă de evoluţiile sale din centrul apărării, potrivit Mediafax.

FCSB a transferat de urgenţă un fundaş central în această iarnă, dar nou-venitul l-a dezamăgit pe Gigi Becali. Deşi evoluţiile sale nu au fost rele, omul de afaceri şi-a exprimat nemulţumirea faţă de Iulian Cristea.

Gigi Becali a găsit şi o variantă pentru a remedia situaţia. În perioada de transferuri din vară, FCSB va mai aduce un fundaş central: "Aşa este, trebuie să luăm fundaş central. O să luăm un fundaş central în vară. Cristea ăla a venit, a jucat două meciuri, am zis: ”Gata, dau lovitura cu el”. De unde? După două meciuri nu a mai jucat nimic. Ce a zis, a venit la Steaua, a tras puţin la început şi apoi gata!? Păi, nu merge aşa. O să ne gândim, să vedem ce jucători o să luăm. Fundaş central trebuie neapărat", a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Citește și: Edward Iordănescu: Băieţii au făcut un meci bun şi asta mă bucură, dar din punct de vedere financiar, nu stăm bine

Bogdan Planic, Mihai Bălaşa şi Iulian Cristea sunt fundaşii centrali de meserie din lotul lui Teja. Totuşi, pe acest post mai pot apărea Marko Momcilovic, Dragoş Nedelcu sau Lucian Filip.

30 de meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Iulian Cristea din acest sezon.

150.000 de euro a costat trecerea sa de la Gaz Metan la FCSB

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.