Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali dă două mari 'tunuri': FCSB îi aduce pe Găman și Tănase și renunță la Artur Jorge

www.gsp.ro
Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că mijlocaşul Cristian Tănase şi fundaşul Valerică Găman vor semna contracte cu gruparea sa. Becali spune că el a avut ideea a-l aduce pe Găman şi adaugă că fundaşul portughez Artur Jorge va părăsi FCSB în vară.

"Găman a rezolvat toate hârtiile ca să fie liber. Şi Tănase vine, dar trebuie să rezove hârtiile să devină liber. Am vorbit cu Găman, a zis că astăzi vine să vedem ce facem. O să vină, o să vină. Eu l-am vrut, pentru că un club mare nu stă numai în doi fundaşi centrali. Dacă nu-ţi pui bază în Larie şi în ăla, Jorge Artur, înseamnă că ai doi fundaşi centrali. Bineînţeles că Dică, încântat (n.r. - de Găman). Dică şi MM sunt încântaţi, dar ideea a fost a mea. (n.r. - Artur Jorge) în vară, la revedere! Un jucător îl vezi... Dacă l-am băgat pe Planici şi a rămas acolo, a rămas pentru că e fotbalist. Mi-am dat seama că (n.r. - Artur Jorge) nu e de Steaua după greşelile pe care le-a făcut. Lui Găman îi dau 20.000 pe lună. I-am spus să-şi aleagă: . Să vedem ce alege azi. Mi-a plăcut mult de Găman pentru că, pe lângă faptul că are aşa, o siguranţă în apărare, marchează goluri la fazele fixe şi mie îmi plac fundaşii centrali care marchează goluri", a declarat Becali. la Digi Sport, conform News.ro.

El a spus că Tănase are un caracter frumos şi poate oferi încredere echipei şi de pe banca de rezerve: "Tănase este un fotbalist care la ora asta dă mai multă maturitate şi încredere echipei, chiar dacă stă pe bancă. Tănase are valoare şi era preferatul meu. Are şi caracater frumos, niciodată nu face mofturi."

Găman, 28 de ani, şi Tănase, 30 de ani, au evoluat ultima dată în Turcia, la Karabukspor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.