Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'Dacă mă înţeleg cu Şumudică şi acceptă condiţiile mele, e posibil să vină antrenor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB este aproape de încă un titlu ratat în Liga 1 Betano, iar Gigi Becali este conştient de acest lucru şi caută variante pentru postul de antrenor, pentru sezonul următor. Patronul vicecampioanei se gândeşte şi la o variantă surpriză, care îi va enerva pe fani, potrivit Mediafax.

Nu exclude posibilitatea ca Marius Şumudică să pregătească formaţia din vară. Becali vrea să fie clar de la început şi a spus, în direct la TV, că fostul rapidist trebuie să accepte condiţiile pe care le cunoaşte toată lumea, făcând referire, cel mai probabil, la implicarea în deciziile sportive.

Citește și: Mihai Teja: 'Mă bucur că ne-am făcut datoria, apoi vedem ce se întâmplă la Cluj'

”Dacă mă înţeleg cu Şumudică şi acceptă condiţiile mele, e posibil să vină antrenor. El mi-a zis că dacă doarme linştit acasă cu nevasta şi câştigă bani, nu are nicio treabă. Mi-a zis că face ce doresc eu. Ştie toată lumea condiţiile. Ştii de ce mi-ar conveni? El nu stă cu vrăjeli. El vorbeşte direct despre tot”, a spus Gigi Becali la DigiSport. O decizie clară cu privire la viitorul lui Mihai Teja va fi luată duminică, după meciul CFR-ului.

Ardelenii joacă pe teren propriu împotriva Craiovei şi dacă nu pierd îşi adjudecă titlul înaintea ultimei etape. În ultimul meci al sezonului, CFR şi FCSB se întâlnesc în meci direct, dar ar putea fi unul fără miză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.