Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, după ce Florinel Coman a fost prins conducând cu viteză şi fără permis valabil: M-a sunat şi mi-a spus că îi este ruşine de mine şi de MM

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, că jucătorul Florinel Coman a luat legătură cu el, după ce a fost prins de poliţie conducând cu o viteză peste limita legală şi fără permis auto valid, potrivit news.ro

"I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat. E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo în Ucraina. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate. Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu". Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău", a declarat Becali la Realitatea Plus.

Potrivit Digi Sport, fotbalistul de la FCSB ar fi fost prins, luni, în jurul orei 17:25, pe autostrada A2, la km 75, pe sensul de mers dintre Constanţa spre Bucureşti, cu viteza de 165 km/h.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Internaţionalul român a trebuit să le prezinte poliţiştilor de la Rutieră documentele, moment în care se pare că lucrurile s-au complicat. Coman le-ar fi prezentat acestora un document asemănător unui permis de conducere internaţional, fără însă a putea face dovada deţinerii vreunui permis de conducere naţional.

Puşi în faţa unei astfel de situaţii, poliţiştii au căutat detalii sau informaţii în baza de date. Se pare că nu au găsit un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele Coman Florinel Teodor.

Astfel, poliţiştii i-au întocmit fotbalistului roş-albaştrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În plus, documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.