Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, după UMILINȚA suferită de Steaua: Anunț RADICAL al patronului și în ce jucători lovește

Gigi Becali

Steaua a fost umilită, pe Arena Națională, de Sporting Lisabona, în play-off-ul Ligii Campionilor. A fost 5-1 pentru Sporting, după ce, la pauză, era 1-1. Gigi Becali i-a criticat pe portarul Niță și pe mijlocașul Filip.

”Nu stătea mai bine nici la pauză, nici după meciul de acolo. Eu am văzut că a fost diferența mare de valoare. Dacă marcam acolo, era altceva. La 1-1 trebuia să ne descoperim. Oricum ne scoteau. Îmi pare rău că nu am ajuns să jucăm cu fundașii centrali. Ei au fundași centrali mai slabi decât Larie. A greșit Niță la golul 2, dar îți dădea altul gol, tot te bătea. Nu am fost egali. Am fost egali ca scor. În grupele Europa League se întărește echipa. Când l-am băgat pe Gnohere a început nunta. Filip a greșit la golul 3. Nu a jucat bine nici Texeira, nici Golofca, pentru că nu am avut fundaș dreapta. Alibec nu a avut ce să facă.

Citește și: Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATUL MOTIV al vizitei lui Macron în România – bulgarii au intrat deja în horă

Acum nu mă mai interesează decât campionatul. O să jucăm cu rezervele în Europa League, ne axăm pe campionat. Ne-am atins obiectivul. Trebuie să gândim economic, altfel ești distrus. Eu gândesc doar economic.

Nicolae Dică a trecut examenul, nu ne mai îndoim de el. El trebuia să ne califice în Europa League. Pe mine mă interesează campionatul. Dacă ajung să bag 3-4 milioane de euro de la mine, dau echipa cadou lui Talpan. Eu nu mai am nevoie să vând. Bine că s-a terminat. Au marcat gol repede și mi-au trecut emoțiile. Dacă era 0-0 până în minutul 80, mă afectau emoțiile. Așa am stat liniștit, gol repede.”, a spus Gigi Becali la Digi Sport 1.

Citește și: S-a aflat! De ce a plecat, de fapt, Laura Teodoru de la Digi 24 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.