Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, după victoria cu Juventus: 'Până acum eram foarte sigur de titlu, acum nu mai sunt'

Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu mai este foarte sigur de câştigarea titlului, apreciind că echipa CFR Cluj este un adversar extrem de redutabil.

"Văzusem un alt tip de CFR. Dan Petrescu a reglat echipa, am văzut o echipă foarte solidă, care nu poate primi gol. Am văut o echipă foarte puternică. Până acum eram foarte sigur de titlu, acum nu mai sunt, e o echipă puternică, au un antrenor care ştie să pună la punct lucrurile. Ce depinde de mine voi face, mai aduc doi-trei jucători valoroşi. Acum depinde de Dică şi de jucători. Să demonstreze, avem meci direct acasă şi acolo să-şi demonstreze valoarea. Atunci voi spune, da, dom'le, noi vom fi campioni. Coman azi a rezolvat meciul, trei goluri a rezolvat, este mare fotbalist, nu are încă puterea aia, dar s-a lăsat de fumat, merge cu Tănase la sală... Nu credeam că un copil de 19 ani ca Dennis Man poate fi atât de precis, este principalul jucător al echipei, este cel mai bun sportiv de 19 ani al Stelei", a declarat Becali la Digisport, conform News.ro.

Citește și: Nicolae Dică: 'Ne doream să fim pe primul loc, nu s-a putut, dar să nu uităm că avem zece meciuri în plus faţă de CFR Cluj'

Becali a vorbit şi despre Constantin Budescu, dar şi despre Denis Alibec. "Foarte bine că i-a ieşit lui Budescu, dar cornerele trebuie eficientizate. Eram foarte neliniştit. Îmi era frică de ghinion, nu se punea problema de valoare. La 4-0 ce poţi să spui? Alibec trebuie să-şi revină, dacă nu, Steaua nu mai stă după el. Steaua nu are obiective în funcţie de jucători El trebuie să facă ceva ca să îşi revină. Trebuie să tragă tare de el şi va fi jucătorul care a fost. Nu poate sta Steaua într-un jucător''.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Juventus Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I. Florin Tănase a marcat de două ori.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase '54, '78, Gnohere '80 şi Budescu '90+1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.