Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'E important meciul cu Lazio, dar nu e unul mare, o să-i batem; Alibec nu joacă'

Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că nu consideră meciul cu Lazio Roma din 16-imile Ligii Europa drept unul mare, dar este unul important, el fiind convins de victoria echipei lui Nicolae Dică. Becali a mai spus că atacantul Denis Alibec nu va evolua în meciul de joi seară.

"Este important, dar să zici mare e prea mult. Mare meci e când joc cu alea două de aseară (n.r. - Real Madrid şi Paris Saint-Germain). O să-i batem. Ca să fie mare trebuie să fie ceva, nici de bani mulţi nu e, nici de un trofeu important. Cea mai mare miză este creşterea cotei jucătorilor. Ca să ai bani trebuie să le crească cota şi asta mă aduce să nu mai dau niciun ban de la mine când vreau să iau jucători. Dică să facă el cum crede 11-le de bază, dar trebuie să fie pe teren toţi cei importanţi. Asta e politica mea şi ordinul meu şi ăsta trebuie să se execute. Alibec nu joacă deloc, că a simţit nu ştiu ce, azi îi face un consult. Fără Alibec, cu Gnohere, cu Nedelcu lângă Pintilii, Tănase, Budescu, Man, în spate Planici cu Găman, probabil Junior Morais şi Benzar. În poartă va fi Vlad", a declarat Becali la Digisport Matinal, potrivit News.ro.

Citește și: Începe procesul anului: Olguța Vasilescu și foștii șefi ai fotbalului românesc, chemați în instanță într-un celebru dosar

Becali a precizat că mulţi scouteri şi impresari din străinătate au cerut bilete pentru a urmări jucători stelişti la meciul cu Lazio.

Patronul FCSB a vorbit şi despre meciul cu Dinamo, din weekend, din Liga I, el subliniind că pentru echipa sa este importantă transferul lui Ionuţ Nedelcearu la FC Ufa. "Pentru noi contează că Nedelcearu a fost vândut, el este un jucător mediu, dar când juca împotriva noastră era extraordinar. Ei au vândut trei căpitani şi eu l-am vândut pe Niţă la 31 de ani şi am luat banii ăia".

Becali consideră că Ionuţ Lupescu ar trebui ales preşedinte al FRF, în locul lui Răzvan Burleanu. "Dacă îl mai votăm pe Burleanu şi nu pe Lupescu, atunci ne merităm soarta. Eu îmi fac treaba mea şi nu mă interesează Burleanu. El nici măcar umbra mea nu poate să o calce".

FCSB întâlneşte Lazio Roma, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.