Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face CURĂȚENIE la FCSB: 'O să plece ăştia care–l lasă pe Ianis Hagi să treacă ca gândul. Bălaşa...du-te, bă, tată dacă ţi-e frică de Calcan!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat, miercuri seară, că FCSB se va despărţi de "şase sau şapte" jucători, nu doar de trei, aşa cum anunţase în dimineaţa aceleiaşi zile, când declara că Florentin Matei, Adrian Stoian şi Dragoş Nedelcu vor pleca.

Mai mult, cei trei ar urma să plece încă de acum, nu de la vară, iar pentru Matei ar exista opţiunea campionatului nord-american, Major League Soccer. Noutatea admisă de Becali este plecarea atacantului Raul Rusescu.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Decizia luată de judecătorii din San Jose

Omul de afaceri a revenit asupra declaraţiilor date dimineaţă la Pro X şi, și a spus a spus că-i lasă să plece gratis pe Matei şi Stoian, dar şi că i-ar cere bani lui Hagi pentru "repatrierea" lui Dragoş Nedelcu. Lor li se adaugă Mihai Bălaşa, Lucian Filip şi Raul Rusescu: "Pleacă şase sau şapte! O să plece ăştia care–l lasă pe Ianis Hagi să treacă ca gândul. Filip şi Nedelcu. O să vedeţi curăţenie totală. Am vorbit cu impresarii lui Stoian şi Nedelcu, al lui Matei a auzit acum. Am vorbit că există posibilitatea în America, dacă nu, la vară pleacă. Îl dau înapoi pe Nedelcu, lui Hagi. Gratis nu, ne păcălim? Îl dau gratis pe Matei, îl dau gratis pe Stoian, pe Nedelcu vreau banii pe care i-am dat. Rusescu pleacă şi el! Ţi-e frică de Calcan, îl laşi să tragă aşa. Bălaşa...du-te, bă, tată dacă ţi-e frică de Calcan!", a spus Gigi Becali, la DigiSport.

Citește și: Atenție! Alertă alimentară! Anunț făcut de un gigant de pe piață .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.