Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face mutarea momentului! Vrea să facă cerere la Parlament și la Guvern. Titlul din Superliga este în joc

captura youtube
Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, nu mai are încredere în șeful arbitrilor din România, grecul Kyros Vassaras, și anunță că FCSB va face cere să se aducă arbitri străini la ultimele partide din campionat, cum s-a mai făcut în fotbalul românesc cu ceva ani în urmă.

"O să facă MM cerere sau Argăseală, vrem arbitri străini. Și cu CFR, și cu Farul. Bine, niciodată nu se poate… atunci rămâneți cu Vassaras și cu Burleanu!

E după Vassaras? El e stăpânul fotbalului? Dacă facem cerere și vrem arbitri străini, adu, bă, arbitri străini! Vassaras e stăpânul nostru? Mă face să organizez manifestație! Fac cerere la Parlament, la Guvern. Vine un străin și ne batjocorește! Nu avem niciun pic de demnitate? Suntem de trei ori mai mari decât grecii. Pe asta nu o las așa! O să fac cerere peste tot! Scriu acolo să ia atitudine. Suntem ultimele zdrențe ale globului? Ce face Vassaras este batjocură la adresa unei națiuni", a declarat la digisport Gigi Becali.

Gigi Becali a fost dezamăgit după meciul pierdut în Giulești, scor 0-1, și a anunțat că se retrage din fotbal şi vrea să cedeze echipa oricui oferă 25 de milioane de euro. Patronul celor de la FCSB s-a supărat atunci din cauza deciziilor luate de arbitrul Feşnic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.