Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, după ce FCSB a pierdut cu Rapid: 'Nu mai vorbiţi de fotbal, oameni buni! Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur. A fost măcel'

rtv.net
Mihai Stoica

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a scris, duminică seară, pe Facebook, că s-a temut că la meciul cu Rapid va fi tolerat jocul dur, dar în optimi sa, la partida din etapa a V-a din play-off-ul Superligii, a fost măcel.

"Nu mai vorbiţi de fotbal, oameni buni! Vorbiţi de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiţi de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiţi de Feşnic şi de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur. Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur. A fost măcel. Înţeleg că cel mai influent şi valoros arbitru VAR român, Haţegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr - Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat şi îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop şi în 11 contra 9. Sau poate nu", a scris Stoica pe Facebook.

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei, în timp ce rezervă a fost Bogdan Dumitrache.

În Camera VAR s-au aflat George Vidican şi Vasile Marinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.