Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face SCANDAL: Atac frontal la adresa cântăreţilor din piesa 'Smerenie'

fanatik.ro
gigi becali

Patronul Stelei, Gigi Becali se implică într-un nou scandal. Latifundiarul din Pipera face scandal şi îi atacă în termeni duri pe cei de la Taxi după ce aceştia au lansat piesa "Smerenie".

Patronul echipei de fotbal Steaua este aliatul Bisericii si preotilor in controversa iscata de piesa trupei Taxi, "Smerenie". George Becali nu este de acord cu mesajul piesei, care invita la modestie si simplitate, si sustine construirea Catedralei Neamului pentru care a donat doua milioane de dolari. "Orice vad, ma inclin si zic "slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie. Pentru tot ce ne-a dat. mai ales mie. Nu am ce sa mai cer."

Citeşte şi: E rivalul lui Cristi Borcea, dar acum îl copiază după gratii: Ce a făcut un fost patron de fotbal

"As vrea sa le transmit artistilor care au cantat melodia: spune ca Dumnezeu este peste tot si il intalnesti peste tot. E adevarat. Dumnezeu il intalnesti in sfanta Biserica. Vine acasa la el. Nu asa cum spuneau ei. Iar Catedrala este un semn de respect pe care i-o da lui Dumnezeu.", a spus Becali, conform ProTV.

Citește și: O britanică e cea mai tânără bunică: Are doar 31 de ani, e însărcinată, iar nepotul ei e mai bătrân decât copiii săi / FOTO

George Becali arata ca este si aliatul preotilor. "Daca intalnesc un preot si intalnesc un inger, prima data ingenunchez in fata preotului si sarut mana sfintitoare, si dupa aia in fata ingerului.", a încheiat latifundiarul din Pipera pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.