Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face SCANDAL, după ce Federația a întrerupt campionatul: 'Dacă la noi nu a murit nimeni, cum să întrerupem?'

facebook.com
Gigi George Becali

Federaţia Română de Fotbal a luat decizia de a întrerupe toate competiţiile de fotbal până la finalul lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus, însă Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, nu este de acord cu întreruperea Ligii 1.

Toate meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal şi competiţiile de la nivel judeţean vor fi amânate până pe 31 martie.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

Gigi Becali nu agreează decizia FRF şi consideră că Liga 1 nu ar fi trebuit întreruptă. De asemenea, Becali spune că singura echipă care va avea de câştigat este CFR Cluj, pentru că jucătorii vor avea timp să se odihnească, după ce au avut parte de meciuri dificile în Europa League.

”Văd că în Anglia s-a jucat cu nu ştiu câţi spectatori. La noi, s-au vindecat astăzi 3 români, vă dău eu în premieră. Avem 8 vindecaţi deja. Dacă la noi nu a murit nimeni, cum să întrerupem campionatul? CFR vrea să amâne, pentru că ar fi în avantajul ei. A consumat energie. Petrescu a scos tot untul din jucători. E mai convenabil să se întrerupă pentru ei”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.