Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanțator FCSB, Gigi Becali, face COMPARAȚII: Vintilă îmi spune că Valentin Crețu este peste Cristi Manea

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a încercat să explice situația fundașului dreapta Cristian Manea, care nu reușește să se impună în echipa de start, în ciuda faptului că este recomandat de performanțele de la CFR Cluj și numărul meciurilor la echipele naționale.

Becali spune că decizia de a-l lăsa pe banca de rezerve pe Manea îi aparține strict antrenorului Bogdan Vintilă, care îl consideră mai valoros pe Valentin Crețu (30 de ani), un alt fundaș dreapta din lot sosit în această vară la FCSB.

"Ce să îi fac eu lui Manea? Vintilă îmi spune că el nu poate să îl scoată din echipă pe Crețu pentru că este peste Manea. Acum, dacă Manea este sub Crețu, ce vreți să fac eu? În locul cui să îl băgăm? În centrul apărării? Unde?", a declarat Becali, pentru ProSport.

Citește și: OFICIAL Mirel Rădoi a fost prezentat ca selecționer al României: Va conduce naţionala şi la Olimpiada de la Tokyo

Finanțatorul vicecampioanei spune că Manea va avea șansa să își demonstreze calitățile la următorul meci de campionat al celor de la FCSB, contra echipei FC Voluntari, când Crețu este suspendat: "Uite, Manea s-ar putea acum să aibă șansa să demonstreze ce poate pe partea dreaptă, cu Voluntari, că mi se pare că este suspendat Crețu. Să joace acum. Nu am decis dacă îl voi transfera definitiv".

Cristian Manea a sosit la FCSB în această vară, sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol. În precedentele două sezoane, fundașul a câștigat titlul de campion cu CFR Cluj.

Manea este cel mai tânăr debutant din istoria echipei naționale de seniori a României, având 10 partide pentru prima reprezentativă. De asemenea, jucătorul crescut la Academia Hagi a evoluat în toate meciurile României U21 de la Campionatul European din acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.