Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, furios după meci. I-a cerut demisia lui Adrian Cojocaru: 'Du-te, mă, tată acasă, dă-ţi demisia. Am avut 11 metri clar'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a criticat, luni seară, prestaţia centralului Adrian Cojocaru la meciul Concordia Chiajna – FCSB, scor 0-0, el subliniind că arbitrul ar fi trebuit să acorde un penalti pentru echipa lui Miha Teja şi să elimine un jucător de la adversari. Dintre fotbaliştii FCSB, Becali a spus iniţial că nu poate da vina pe unul anume după această partidă, însă apoi l-a menţionat pe Florin Tănase, relatează News.ro.

Citește și: Secretarul general de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, recunoaște greșelile făcute de clubul său

“Nu ştiu ce să spun, nu pot să dau vina pe vreun jucător anume, nu pot să spun că n-au luptat. Au vrut, probabil e şi terenul ăsta. Cert e că dacă faci egaluri cu Călăraşi şi Concordia nu trebuie să ridici pretenţii la titlu. Una peste alta am avut 11 metri clar. Al doilea galben la Ropotan… Nu înţeleg arbitrul ăsta, Cojocaru, el nu mai creşte deloc? Normal ar fi să crească în valoare. Nu vede clar cum dă cu piciorul în cap? Ce vrei să mai faci? Du-te, mă, tată acasă, dă-ţi demisia. Cum să nu vezi aşa ceva? (…) Eu ştiu că arbitrul ar trebui săracul să se lase de arbitraj”, a spus Becali la Digi Sport.

În ceea ce îi priveşte pe jucători, Gigi Becali este de părere că aceştia s-au ferit să nu se accidenteze. “Şi bine că nu s-a accidentat niciunul. Pot să găsesc un vinovat astăzi, Tănase. Tănase le-a dat numai la adversar. I-a fost frică să nu se accidenteze, cred. A fost mai slab decât Matei. Toate mingile numai la adversari”, a precizat el.

Becali consideră că principala favorită la titlu este CFR Cluj. “Cred că CFR e o echipă solidă. Ei au avut un program foarte greu, noi am avut program uşor. Oricine ar veni la CFR, CFR este prima favorită la titlu. E degringoladă, dar eu cred că CFR e echipa cea mai solidă. Ei sunt favoriţii la titlu. Cred că noi o să venim pe locul doi şi Craiova pe trei. După valoarea lotului. Ar fi o surpriză să câştigăm campionatul din moment ce pierzi patru puncte cu Călăraşi şi Chiajna. Noi suntem pe locul doi. CFR e mai puternică decât noi”.

Formaţia FCSB a remizat, luni seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, arbitrat de Adrian Cojocaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.