Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, recunoaște greșelile făcute de clubul său

gsp.ro
Bogdan-Bălănescu

Secretarul general al celor de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, este mulţumit de felul în care a arătat echipa antrenată de Mircea Rednic în cele trei partide din acest an, în ciuda înfrângerii de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-1, informează Mediafax.

Citește și: Jucătorul Romelu Lukaku ar putea pleca de la Manchester United pentru suma de 85 de milioane de euro

Chiar dacă Dinamo reuşea să câştige duelul cu echipa lui Valeriu Iftime, Bălănescu spune că misiunea ”câinilor” de a ajunge în play-off rămânea una dificilă: ”Calificarea în play-off era una destul de dificilă, chiar dacă am început bine cele cinci meciuri care au mai rămas. Am pierdut, dezamăgirea este foarte mare, au venit foarte mulţi supoteri şi au plecat dezamăgiţi acasă. Echipa a arătat atitudine, potenţial în prima repriză.

Am luat două goluri din două greşeli, le punem în seama faptului că echipa nu este omogenă. Nu uitaţi, este o echipă formată într-un timp foarte scurt. Mergem să câştigăm fiecare meci şi să încercăm să formăm o echipă competitivă pentru sezonul următor, ceea ce am şi declarat că este obiectivul nostru principal”, a spus Bălănescu pentru ProSport.

Oficialul dinamovist spune că meciul s-a decis la ratarea lui Mattia Montini, care putea duce scorul la 2-1 în favoarea echipei lui Mircea Rednic: ”Jocul cred că s-a decis la ratarea lui Montini. Dacă se făcea 2-1 acolo, cred că altul era cursul jocului. Botoşaniul este o echipă omogenă, joacă de mult timp împreună. S-au făcut greşeli, nu neapărat în vară. Cred că am făcut greşeli în ultimii doi ani de zile, iar acum trebuie să decontăm preţul greşelilor.

Am câştigat două meciuri consecutive, cu Iaşi şi la Sepsi şi nu am utut să depăşim pe nimeni, parcă este blestemat acest loc 11. Sperăm să avem un antrenor la echipă pe o perioadă mult mai lungă de timp. Sperăm să mai facem trei sau patru transferuri, maxim, în perioada de vară”, a declarat Bălănescu pentru ProSport.

Dinamo rămâne pe locul 11 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte, la şapte în spatele celor de la FC Botoşani, care ocupă ultimul loc de play-off cu două etape înainte de final. Dunărea Călăraşi (deplasare) şi Concordia Chiajna (acasă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.