Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali își face praf echipa și la victorie: 'Am jucat ţurca, nu fotbal'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Steaua merge ceas în grupele Europa League. A câştigat cu 2-1 în Elveţia, în faţa celor de la Lugano, şi are 6 puncte după două partide. Cu punctaj maxim, calificarea în primăvara europeană e din ce în ce mai aproape. Chiar şi aşa, patronul Gigi Becali nu e mulţumit. Şi-a criticat echipa după prestaţia din prima repriză când Steaua era condusă, iar evoluţia era foarte slabă.

Mai multe detalii aici: Steaua rupe tot în Europa League: Victorie mare în Elveţia, cu Lugano, şi se vede primăvara europeană / VIDEO

"E bucurie, câteva sute de mii de euro. Am jucat ţurca în prima repriză, nu pot să îmi dau seama. O pun pe seama oboselii. Am câştigat uncte, bani, glorie, restul nu mai contează. Remarc pe toată lumea. Nu a avut ce apăra Niţă. Pentru mine nu contează portarul. Dacă nu o scotea, îl dădeam afară. Am unul de 18 ani, o să fie Donaruma. Cred că mergem în primăvară din grupa asta. Mă interesează banii pe care îi iau şi coeficientul care ne propulsează în grupele superioare. Eu sunt în euforia de aseară de la Champions League. Vreau să eu ca acolo. Poftesc. O să ajungem să jucăm cu ei. La anul eu vreau să jucăm împotriva lui Neymar. Asta mi-am propus", a spus Becali la DigiSport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.