Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îi face PRAF: Anunță CURĂȚENIE de 'nu o să mai prindă nici lotul'

www.gsp.ro
Gigi Becali

Steaua a smuls, la ultima fază a meciului, un egal cu Dinamo, după ce a fost condusă cu 2-0! După meci, Gigi Becali și-a făcut praf echipa.

"Voi dacă erați în poartă luați golul ăla? Sunt mulțumit de echipă. A greșit Andrei Vlad, altceva nu am ce să spun. Dacă nu ai portar în poartă nu poți câștiga.Mi-a spus MM că dacă îl dai pe Niţă e posibil să pierdem campionatul. Acum mi-am dat seama că au avut dreptate şi Dică şi MM. N-am cum să ascund, vede toată lumea. Al doilea gol... o apăram şi eu pe aia. L-am crezut Messi al portarilor, dar nu e aşa. M-am înşelat şi cu asta basta! M-am înşelat, probabil că o să mai apere un meci, să vedem. Florinel Coman n-a jucat nici bine nici rău. Ce mingi a avut, a dat pasă, ca să bage ceilalți mingea în poartă. Dacă Enache și Popescu au ratat, ce să facă?! Pe Enache nu îl vom mai vedea nici în lot. Mă voi consulta cu MM, cu Dică, vom vedea despre ce e vorba! Nu se poate aşa ceva, e prea mult. E prea lejer, prea neconcentrat, el crede că e pe scena de modă. A ieşit acolo...degajează, mă, în out! După aia, golul lui Torje...Voi dacă eraţi în poartă luaţi golul ăla? Nici nu știu ce să mai cred.

Citește și: Ministrul Sănătății le transmite pacienților: “Spitalul este obligat să le asigure. Scrie în lege!”

Bine că am marcat. Dacă nu egalam, eram la 3 puncte distanță de CFR.

E un punct important. Mi-a plăcut și prima repriză și tot meciul. Ei au jucat doar pe contraatac, le-a fost frică" a spus Becali la Pro X.

Citește și: Simona Halep este din nou numărul 1! Reacția neașteptată a lui Caroline Wozniacki care a coborât pe 2 .

Nicolae Dică a declarat, duminică, după derbiul cu Dinamo, scor 2-2, că FCSB a dominat jocul de la un capăt la altul şi s-ar fi putut impune dacă ar fi egalat mai repede.

"O partidă pe care am dominat-o de la un capăt la altul. Am reuşit să punem presiune pe cei de la Dinamo. Ne-am creat ocazii, din păcate ratăm foarte mult şi am avut două greşeli care ne-au costat foarte mult. Ştiam că Dinamo are jucători foarte buni pe contraatac, dar important e că am avut reacţie şi că am reuşit să egalăm. Dacă o făceam mai devreme, cred că puteam să şi câştigăm această partidă. Eu am crezut tot timpul că putem egalla, chiar şi când eram conduşi cu 2-0", a spus Dică.

El a precizat că a decis să nu folosească unii jucători la derbi deoarece în meciul cu Lazio s-a depus un efort foarte mare şi urmează şi returul cu echipa italiană. "Eu am încredere în toţi jucătorii", a adăugat tehnicianul.

Dică este de părere că portarul Andrei Vlad trebuie să înveţe din greşeli: "Eu nu analizez evoluţiile jucătorilor, fiecare jucător poate greşi, important este să treacă peste şi să înveţe din greşeli. El este un copil de 19 ani şi va creşte".

Nicolae Dică a menţionat că nu l-a surprins evoluţia echipei Dinamo: "Noi jucăm pentru noi, nu pentru alţii. Dinamo nu ne-a surprins, au avut un joc simplu, cu doar două-trei centrări, ştiam că vor juca aşa, nu ne-au surprins deloc".

Mijlocaşul Felipe Teixeira a declarat, duminică seară, că se bucură că a reuşit să marcheze pentru FCSB în ultima secundă a meciului cu Dinamo, însă este trist că echipa pregătită de Nicolae Dică nu a reuşit să câştige.

"E ok că am putut egala în ultima secundă. Sunt mulţumit de joc, echipa a ratat mult, suntem trişti că nu am putut lua trei puncte azi. Mă bucur că am marcat, mă bucur şi pentru echipă, nu e uşor să vii, mai ales după meciul cu Lazio. Nu ştiu dacă Dinamo va ajunge în play-off, pe mine mă interesează Steaua, nu alte echipe", a declarat Teixeira la Digisport.

Mihai Pintilii a declarat, duminică seară, că remiza cu Dinamo este ca o victorie pentru FCSB, el apreciind că jucătorii lui Nicolae Dică au dominat meciul.

"Punctul ăsta e ca o victorie pentru noi, zic că am dominat majoritatea mecului, am avut ocazii mai clare, am avut un joc bun, dar nu am avut noroc să intre mingea în poartă. Ne bucurăm că le-am stricat planurile, un meci are 90 sau 95 de minute şi acum bucuria este mai mare pentru noi. Nu există oboseală, suntem la Steaua şi suntem învăţaţi. Lipsa de concentrare e altceva. Oricine intră trebuie să-şi facă datoria. Andrei Vlad nu cred că a greşit cu nimic, el a încercat să scoată mingea, că nu a putut, asta e altceva. Pentru că e un copil, ar trebui ajutat de toată lumea. Noi îl susţinem şi nu cred că a greşit, am greşit toţi că am luat două goluri, dar nu din vina lui", a declarat Pintilii.

Jucătorul stelist ar vrea ca Dinamo să intre în play-off. "Sincer mi-ar părea rău ca Dinamo să nu intre în play-off. Te simţi fotbalist cu aşa suporteri şi la noi şi la ei. Eu chiar mi-aş dori să intre şi le urez baftă", a adăugat Pintilii.

Atacantul echipei FCSB Dennis Man a declarat că el şi coechipierii să-i s-au dăruit pe finalul derbiului cu FCSB, părându-i rău că nu au făcut la fel de la începutul meciului.

"Am crezut până la final că putem reveni. Important este că am reuşit să egalăm, Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm astăzi, dar până la urmă e bine şi aşa. Dică are încredere în toţi jucătorii, pentru că suntem jucătorii lui şi ne dă încredere. Mi-a transmis ce trebuie să fac în timpul jocului şi sper că este mulţumit. Ne-am dăruit pe final, păcat nu am început aşa meciul. N-avem ce să facem, mergem mai departe. Atmsofera de la derbi nu se compară cu nimic, din păcate numai la aceste meciuri sunt atâţia oameni. Părerea mea este că campionatul se decide în play-off. Ne va aştepta un meci greu la Lazio, au jucători de calitate. Este important să mergem să jucăm, pentru că nu avem nimic de pierdut şi până la urmă e doar un meci de fotbal",a declarat Man, la Telekom Sport.

Citește și: Vârsta MINIMĂ de pensionare: 70 de ani! Nu este o glumă! Cine propune asta

Dan Nistor a declarat, duminică, după derbiul cu FCSB, scor 2-2, că este foarte dezamăgit, deoarece el şi colegii săi au pierdut şansa de a obţine cele trei puncte.

“O mare dezamăgire, un mare regret, ne-au trecut cele trei puncte printre degete. Era o mare presiune asupra noastră. A fost un dezastru, să conduci cu 2-0 şi să termini 2-2. Numai în sufletul nostru să nu fiţi. Ultimul meci va fi incredibil de greu”, a spus Nistor la Digi Sport.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT! Ce cunoscut prezentator a luat calea Bisericii .

Gabriel Torje a declarat, duminică, după derbiul cu FCSB, scor 2-2, că golul înscris de el este unul trist, deoarece Dinamo nu a învins, şi că acest este dureros, însă fotbalul este frumos tocmai pentru că oferă astfel de răsturnări de situaţii.

"Ne pare rău de aceste două puncte pierdute pe final, acum suntem obligaţi să câştigăm ultimul meci. Trebuie să ne concentrăm foarte bine. Ne pare rău, e dureros când pierzi două puncte în ultima secundă, dar ăsta este fotbalul. De asta este frumos. Nu este nimic pierdut, mai avem un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Astăzi vrem să mulţumim suporterilor care au venit şi ne-au susţinut. Ne pare rău că nu am reuşit să-i bucurăm pnă la final. Cu puţină atenţie puteam să câştigăm cele trei puncte. Este un gol trist pentru că nu am reuşit să câştigăm", a spus Torje la Digi Sport.

Citește și: O fostă angajată face dezvăluiri șocante despre Facebook! Ce se întâmplă în spatele ușilor închise .

Tehnicianul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, duminică seară, că Nicolae Dică probabil a văzut alt meci, având în vedere faptul că spune că FCSB a dominat de la un capăt la altul pe Arena Naţională. Miriuţă spune că rămâne pozitiv după remiză, scor 2-2, şi că echipa sa va strânge rândurile înaintea ultimei partide din sezonul regulat al Ligii I.

"Dică cred că a văzut alt meci, să vină să-i dau eu ochelarii mei să vadă mai bine. Asta e, au egalat, ne pare rău, dar de mâine vom strânge din nou rândurile. Sunt supărat un pic, dar trebuie să rămân pozitiv. Vom fi în play-off. Nu avem voie să ne gândim la altceva", a afirmat Vasile Miriuţă.

El a menţionat că pe final FCSB a egalat din cauza neglijenţei jucătorilor dinamovişti. "O partidă bună, cu două echipe bune, suporteri senzaţionali. Am marcat şi două goluri, dar e păcat de ultimele două minute, când a fost vorba de neglijenţă în 16 metri. Mâine strângem rândurile, nu putem sta să plângem, trebuie să mergem mai departe. Păcat că am luat gol la ultima fază, trebuia să facem marcaj în ultimul minut trebuie să te plasezi cât mai bine. Şansele pentru play-off sunt la fel acum. Chiar dacă învingeam astăzi tot trebuia să batem la Astra".

Miriuţă a precizat că a fost ceva normal ca echipa să se retragă în ultimele zece minute, având în vedere faptul că scorul era 2-0. "E normal să te retragi când conduci cu 2-0, toate echipele fac asta. Ne-am închis bine, dar au venit acele centrări", a spus el.

Tehnicianul speră să îşi motiveze jucătorii pentru ultimul meci din sezonul regulat, cu Astra Giurgiu: "E normal ca şi jucătorii să fie supăraţi când iei gol în ultimul minut, dar se vor ridica şi ei ca şi mine. Sper să îi motivez să fie apţi la meciul următor"

Formaţia Dinamo a remizat cu FCSB, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-2, în derbiul etapei a XXV-a a Ligii I, în care a fost egalată după ce a condus cu 2-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.