Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, în ajun de Crăciun: 'Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situația'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

"Acolo le fac pe plac dracilor. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, la curvăsăraie!" Unde face Gigi Becali Revelionul

Gigi Becali a susținut azi o conferință de presă în care a anunțat că nu mai este interesat de lucrurile materiale. Finanțatorul celor de la FCSB a dezvăluit că va petrece Revelionul la biserică.

"E adevărat, bucuria mea Hristos este. Lucrurile astea materiale nu mă interesează. Mai sunt puțin legat de ele, dar câteodată mă uit la ele și le disprețuiesc. Mă uit la aur, la clădiri, câți au stat în ele, stăm și noi acum și peste 50 de ani cine o mai sta? Au murit într-o săptămână 3 prieteni, de aceeași seamă cu mine. Dacă toată America era a lor, au luat ceva cu ei?

Citește și: Custodele Coroanei române, Margareta, îi pune la zid pe politicienii care își arogă toate meritele: 'Muncesc devotat şi discret, fără să fie în luminile rampei'

Nu puteam să-mi țin invidia, răutatea, la fotbal. Acum nu mă mai intereseazî. Ce treabă am eu cu Pițurcă? Mi-a dat Dumnezeu și am bătut. Nu e de ajuns că l-am învins, l-am biruit? Pentru ce să mai am un fel de ură? Nu câștig nimic, ce fac cu ea? N-am ce să fac.

Biserică. În fiecare zi la biserică. E praznic împărătesc, Nașterea Domnului, mântuitorul. De Revelion la biserică. De la 11 până la 4, la biserică. Vreau să mă duc cu sănătate și bucurie în celălalt an. În sfinți și în îngeri vreau să stau.

Să mă duc la distracție? Ce câștig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Și dacă vrei cu Hristos, du-te de Revelion la el. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situația.", a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă, potrivit DigiSport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.