Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali intenționează să implice Curtea de Conturi într-un demers împotriva CSA Steaua

playsport.ro
beclasi csa steaua

FCSB nu a mai jucat în Ghencea din 2015, timp în care vechea arenă a fost demolată, iar pe locul ei a fost construit noul stadion al Stelei. De la inaugurare, aici a evoluat doar clubul militar și naționala României, în trei rânduri, scrie adevărul.ro.

Investiţia a fost de 100 de milioane de euro, bani publici, iar Gigi Becali, care a primit răspunsuri negative la fiecare solicitare de închiriere a arenei, e convins că statul se va sesiza în această problemă.

Patronul FCSB a declarat pentru Fanatik că nu renunţă la ideea ca echipa sa să evolueze pe noul stadion Steaua şi va trimite în continuare cereri de a închiria stadionul, dezvăluind motivul pe Clubul Sportiv al Armatei, administratorul arenei, l-a invocat pentru refuzuri:

“Noi am făcut cereri şi pentru Arcul de Triumf şi pentru Ghencea să jucăm, atâta timp cât nu putem pe Arena Naţională. Cu Arcul de Triumf nu ştiu ce să zic, o să fie destul de aglomerat în perioada aia şi s-ar putea să nu reziste atât de bine gazonul. Nu ştiu încă unde jucăm (n.r. în începutul sezonului).

Cererile vor curge în continuare

Pentru stadionul Steaua noi o să facem cereri în continuare. Nu mă interesează să mă mai cert, nu o să mă mai cert cu nimeni de acolo. Dar o să insist să închiriez stadionul.

Până acum, ei mi-au spus că nu există cadru legal să închirieze stadionul. Ăsta e motivul. Aşa mi s-a transmis. Stai să vedem, că e caz pentru Curtea de Conturi. Păi vorbim de un stadion din bani publici care nu produce nimic, doar cheltuie.

Voi vă daţi seama despre ce vorbim? Ei refuză banii de închiriere ca să îl ţină gol. O să aibă mari probleme. Că până la urmă o să vină Curtea de Conturi şi o să îi tragă la răspundere. Treaba lor, v-am zis. Să vedem cum o să le explice deciziile astea”, a spus Becali pentru Fanatik.

În afară de CSA Steaua, doar naționala României a mai jucat în Ghencea: cu Armenia (1-0) şi Islanda (0-0), preliminariile CM 2022, şi un meci amical pierdut cu 1-0 în fața Greciei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.