Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali își promovează jucătorii după România-Macedonia de Nord: 'Nu poți să joci fără Florin Tănase'

Pro Sport
Florin Tănase

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, consideră că echipa națională ar trebui construită în jurul golgeterului din Liga 1, Florin Tănase (26, mijlocaș ofensiv), autorul primului gol din partida România - Macedonia de Nord 3-2, potrivit gsp.ro.

De asemenea, Becali este de părere că Tănase nu trebuia înlocuit în meciul de joi seară. Rădoi l-a schimbat pe „decarul” lui FCSB în minutul 72, la scorul de 2-0 pentru „tricolori”, cu Ianis Hagi, cel care a adus victoria reprezentativei noastre în minutul 86, întrucât Macedonia de Nord reușise între timp să egaleze la 2.

„Mirel e pe drumul bun. El nu lua jucători de la FCSB să nu zică lumea că lua de la nașul său. Dacă Mirel face bine, noi, în doi ani, ne batem cu marile puteri ale Europei. Avem Olaru, Moruțan, Cicâldău, Șut, Man, Coman, Tănase, Mihăilă. Peste un an nu o să aibă ce să facă.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție: Cu ce se deosebește Cîțu de Dăncilă, dacă iese la declarații publice fără să aibă habar de materia respectivă? ,

Eu zic că Tănase trebuie să fie primul jucător pe listă. Așa cred eu. Cred că și Mirel a văzut asta. Primul, scrii Tănase, și după faci altceva, eu așa zic. Nu se putea echipa națională fără Tănase. Chiar pe final, dacă nu mai alerga așa de tare, știa să stea în teren, să paseze bine. Așa domini adversarul. Dacă nu ai valori în teren, nu ai cum să ții mingea. Închizi jocul cu mingea la tine, dacă nu ții mingea, degeaba o recuperezi”, a declarat Becali pentru as.ro.

"O să fie greu să facă selecția, sunt prea multe valori. O să vedeți voi. Moruțan și Olaru trebuiau să fie la echipa mare de acum. O să fie naționala formată din jucători de la FCSB. O să vedeți", spune Gigi Becali, patronul FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.