Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a luat pe Fortes: 'Da, este adevărat, îl iau până în vară, cu opţiune de cumpărare. Mai plătesc 300.000 în vară, dacă îl iau definitiv'

Gigi Becali a anunţat, luni, că FCSB îl va lua sub formă de împrumut pe Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş, cu opţiune de cumpărare în vară.

Citește și: Incredibil! Spitalele impun ‘taxa pentru mame’- Iată care este cauza

"Da, este adevărat, îl iau până în vară, cu opţiune de cumpărare. Mai plătesc 300.000 în vară, dacă îl iau definitiv. Va fi concurenţă pentru Bizon, dar să vedem, dacă nu cumva pleacă Gnohere. Teja mi-a spus că mai vrea un atacant de careu. Că Fortes este un foarte bun atacant de careu. Va avea o concurenţă, trebuie să mai dea joc cinci kilograme. Achit suma de transfer dacă slăbeşte 5 kg, altfel nu. Îl iau împrumut cu drept de cumpărare pe 4 ani. Costă 300.000 dacă fac cu opţiunea de cumpărare. Am terminat negocierile cu Gaz. Gnohere ar trebui să se simtă ameninţat, că altfel nu activez opţiunea de cumpărare. Să vedem, poate îl vând pe Gnohere. Îmi place că are o lejeritate în mişcare şi e iute pentru gabaritul lui. Are 23 de ani, e jucător de viitor şi pot să iau bani buni pe el. Eu am vorbit cu impresarul toate detaliile astea, trebuie să facă un sacrificu, asta este. Mihai mi-a spus că ştie ce să facă cu el, că e liniştit şi un om bun. A plecat de la 4000 şi a venit la 10.000, cred că este bine pentru el, nu?", a spus Becali la Digisport.

Tot luni, Gigi Becali a declarat pentru News.ro, că a perfectat transferul lui Adrian Stoian de la Crotone, jucătorul urmând să se alăture marţi lotului pregătit de Mihai Teja în cantonamentul din Spania.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.