Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a transferat la FCSB pe jucătorul despre care spunea: 'Dacă ăsta ajunge fotbalist eu îmi tai capul'

Inquam Photos / Octav Ganea
teja becali

Gigi Becali a declarat, vineri, la Digisport Matinal, că mijlocaşul Florentin Matei va semna un contract cu FCSB. În urmă cu 7 ani, Gigi Becali spunea că Florentin Matei nu are nicio șansă să ajungă fotbalist.

Citește și: Deputat PSD, apropiat de Liviu Dragnea, ULTIMATUM pentru Tudorel Toader: dați amnistia și grațierea!

"Acum semnează Matei, Florentin Matei, care a fost la Astra. Este genul de jucător dorit de Mihai Teja. Oricum îl luam că îmi plăcea foarte mult. Iulian Cristea a semnat cu noi, am notificat clubul, mai mult de 100.000 de euro nu dau. El va veni din vară. Am vrut să-l iau pe Bogdan Stancu, dar s-a consultat cu familia şi vrea să mai rămână un an în Turcia", a declarat Becali.

În urmă cu câțiva ani, Gigi Becali spunea despre Florentin Matei că nu are nicio șansă să ajungă fotbalist și dacă asta se va întâmpla el își taie capul.

”Hai să vedem dacă l-am scăpat prea uşor pe Florentin Matei. Cînd l-am luat pe Matei am zis că o să ajungă mare jucător, îi dădeam 35.000 de euro pe lună. Dacă ăsta ajunge fotbalist eu îmi tai capul.

Nu s-a născut fotbalist, el s-a născut să jongleze mingea. Eu l-am văzut pe Matei, l-a băgat Stoichiţă un meci, două să-l vedem. Hagi, la 16 ani, era super fotbalist. Dar, hai, nu Hagi, că Hagi era geniu, gîndiţi-vă la altul.

Matei nu are nici forţă, nici viteză. Eu am învăţat de la Piţurcă asta, dacă are forţă şi viteză, la celelalte mai lucrăm. Florentin Matei e moale, nu o să ajungă fotbalist”, a spus Becali la "Meciul Zilei", de la GSP TV.

Florentin Matei, în vârstă de 25 de ani, a mai evoluat la Steaua, Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra Giurgiu şi Ittihad Kalba.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.