Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali lansează acuzații la adresa lui Cătălin Tolontan: Gabriela Firea e miezul disputei dintre cei doi, după ce DNA a intrat pe fir

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali lansează acuzații dure la adresa lui Cătălin Tolontan, pe care îl face vinovat pentru starea gazonului de pe Arena Națională, acolo unde joacă FCSB. Conform lui Becali, jurnalistul e de vină pentru că firma care trebuia să aibă grijă de gazon s-a speriat în urma anchetelor lui Tolontan despre contractul ce vizează stadionul.

După ce Tolontan a făcut publice anchetele sale, DNA s-a autosesizat și a cerut acte de la primăria condusă de Gabriela Firea.

Citește și: S-a aflat totul! Unde va avea loc nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea și câți bani s-au investit în organizarea evenimentului

"Gazonul a fost extraordinar în toamnă, până acum o lună. S-a găsit Tolontan, care n-a avut el ce face decât să spună că am furat eu, că mi-a închirat mie fără licitație doamna Firea.

Firma care făcea mentenanță s-a speriat. Cei de acolo au zis că dacă nu e totul legal, ei nu mai fac nimic. O lună de zile nu au mai călcat pe acolo. Utilajele alea n-au mai fost bine folosite. Primăria nu a mai avut ce face.

Citește și: Olguța Vasilescu, reproșuri în rafală pentru Klaus Iohannis: ”tu te-ai plimbat jumătate din mandat…mi se pare halucinant”

Vrem să distrugem și Steaua, și gazonul, și fotbalul? Durează 4 luni licitația. Fac așa ca să te enerveze, să te înnebunească. A stat gazonul o lună de zile neîntreținut. Și-a asumat Gabi Firea răspunderea după și a pus firma să lucreze în continuare. Până faci licitație, trebuie să găsești anumite portițe juridice să rezolvi problemele", a declarat Becali la TV Pro X.

Pe 18 iunie 2018, GSP a publicat o investigație care scotea la iveală modul în care a fost atribuit contractul pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. La finalul lui martie 2017, pe fondul cererii lui Becali de a avea stadionul, Primăria Capitalei hotărăște să întrerupă contractul-cadru de întreținere a Național Arena cu firma UTI, scrie gsp.ro.

Citește și: Ministrul Muncii se dezlănțuie la adresa lui Iohannis! ”Cum n-am crescut pensiile și salariile? Cred că trăiește în alt film”

DNA s-a sesizat după dezvăluiri și a cerut documente despre felul în care Gabriela Firea i-a dat clubului lui Gigi Becali întreținerea gazonului Arenei Naționale fără licitație!

Procurorii au cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de către Gazeta Sporturilor. Dosarul deschis de procurorii anticorupție poartă numărul 383/P/2018.

Citește și: Mare necaz în familia Biancăi Dragușanu! Este vorba de mama ei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.