Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali lovește din nou - Derapaj sexist la adresa Anei Maria Prodan

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat aseară, după FCSB - CFR 0-2, că Nicolae Dică nu va mai continua pe banca grupării pe care o patronează. Mihai Teja este principalul favorit pentru a prelua vicecampioana României, însă și Dan Alexa ar fi unul dintre candidați, scrie digi24.ro.

Întrebat dacă Dan Alexa i-a fost recomandat de Anamaria Prodan, cea care îi este agent, Gigi Becali nu s-a sfiit să facă, din nou, remarci sexiste.

"Cum mă poate convinge vreodată o femeie (n.r. - Anamaria Prodan) să pun antrenor? Nu poate să-mi propună, că nu-i dau voie unei femei să-mi propună ceva. Eu, ca prietenă, că e nevasta lui Reghe, o simpatizez, ţin la ea, aşa, ca prietenă, dar nu să-mi spună mie Ana ce antrenor să pun. Că nu-i permit. Nu-i permit să îmi propună. Sunt altele care îl recomandă pe Alexa. Am şi eu ideile mele, am şi eu filozofia vieţii mele", a spus Becali, la Digi Sport Special.

Citește și: Dan Voiculescu RĂBUFNEȘTE la adresa lui Traian Băsescu - O decizie a magistraților admite intervenția fostului președinte în dosarul Telepatia

Gigi Becali, grav "derapaj" la adresa femeilor

Gigi Becali a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre posibilitatea ca UEFA să oblige cluburile de fotbal să înființeze o echipă de fete. Finanțatorul FCSB a avut un nou derapaj sexist și a amenințat chiar că se va retrage din fotbal.

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal.

Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei", a spus Gigi Becali.

Declarațiile lui Gigi Becali, din ultima vreme, nu au rămas fără urmări. Patronul de fapt al FCSB va ajunge în fața Comisiei de disciplină, după sesizarea făcută de secretarul general al Federației, Radu Vișan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.