Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali mai dă o lovitură pe piața transferurilor: FCSB i-a transferat pe Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu

fanatik.ro
gigi becali

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, vineri, pe un site de socializare, transferurile jucătorilor Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu de la Farul Constanţa.

Conform paginii oficiale de Facebook a grupării bucureştene, Boboc (23 de ani) va purta tricoul cu numărul 22 la noua sa echipă.

Fundaşul Radu Boboc s-a născut la 24 aprilie 1999, în Craiova. El este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, unde a ajuns în 2013. Farul Constanţa precizează pe site-ul său oficial că fundaşul a debutat în primul eşalon la 22 iulie 2018, într-o partidă cu Dunărea Călăraşi şi a disputat 121 de partide, a înscris 3 goluri şi a oferit 7 pase decisive.

De asemenea, el a adunat selecţii la toate categoriile de loturi şi a făcut parte din lotul României la două ediţii ale Campionatului European U21 (2019 şi 2021), participând totodată şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, conform Agerpres.

Mijlocaşul Eduard Radaslavescu (18 ani) a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane cu FCSB şi va purta tricoul cu numărul 80.

Născut la 30 iulie 2004, în Orşova, el este un produs 100% al Academiei Gheorghe Hagi, Mijlocaşul a debutat în prima ligă pe 17 octombrie 2021 la 17 ani şi 2 luni şi a înscris primul său gol în pe 9 aprilie 2022, într-o victorie a Farului cu FC Argeş, scor 2-0. Radaslavescu este component al naţionalei U20 a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.