Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO FABULOS Cum s-a dus Gigi Becali îmbrăcat ca să se închine la icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Pantocrator

Mii de credincioși merg la Mănăstirea Pantocrator pentru a se ruga la icoana care redă cel mai fidel chipul adevărat al Maicii Domnului, ea fiind pictată de însuși Sfântul Apostol și Evanghelist Luca. Printre ei se află Gigi Becali, unul dintre ctitorii mănăstirii teleormănene.

Gigi Becali a surprins prin vestimentația sa. El a renunțat la costumele scumpe și a adoptat un mod vestimentar cât mai simplu, format dintr-un fes, un pulover, hanorac și vestă, plus pantaloni, toate de culoare închisă. În picioare a luat o pereche de adidași, în total contrast față de soția sa, care s-a îmbrăcat elegant. Becali a declarat că s-a închinat deja la Icoana Maicii Domnului adusă din Grecia, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

"Am fost la icoană! Pelerinaj e în fiecare duminică. Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică e pelerinajl, la Hristos, la Sfânta Liturghie, dacă vreţi să vă meargă bine.", a fost îndemnul făcut de Becali către români.

Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei și Icoana Maicii Domnului „Panagia Soumela” sunt la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman, până pe 10 mai. Icoana Maicii Domnului „Panagia Soumela” a fost adusă din Grecia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.