Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, plângere PENALĂ la Parchetul General. Pe cine a luat la țintă latifundiarul din Pipera

Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat, marți, că va depune în cursul zilei o plângere penală la Parchetul General împotriva directorului Penitenciarului Rahova. Reacția lui Gigi Becali vine în contextul în care un deținut de la Penitenciarul Rahova s-a sinucis în urma refuzului conducerii unităţii de detenţie de a-i permite să asiste la înmormântările soţiei, copilului şi fratelui său.

„Plângere penală directorului Penitenciarului Rahova, care a instigat și care e autorul moral al acestui om care s-a sinucis. Omul ăsta avea șase ani executați. (...) Dreptul lui trebuia respectat.”, spus Gigi Becali, marți, într-o conferință de presă.

Totodată, el a subliniat că a făcut plângere și împotriva ANP.

„Am vrut s-o fac la Codruţa, dar n-aveam pe ce motiv, aşa că am făcut plângerea la Parchetul General”, a mai spus Becali.

ATENȚIE Medicamentul cel mai folosit de români crește MASIV riscul unui stop cardiac

De asemenea, Gigi Becali a povestit că, după primele cinci luni petrecute în spatele gratiilor, și-a cerut dreptul la câteva zile de permisie cu ocazia zilei soției sale, ori a majoratului fiicei lui, însă i-au fost refuzate.

„De-acum încolo începe un război între mine şi ANP. Eu o să merg până la final. Dacă nu sunteți capabili să îi țineți pe oameni în pușcarii și să îi respectați pe oameni, după legea asta care e, legea asta care e bună, nu îi mai băgați la pușcărie. Nu au nevoie de condiții. Știți de ce au ei nevoie. Să se ducă să își vadă mama, nevasta și copilul. Ei sunt acolo ca niște criminali, care cunosc foarte bine mentalitatea deținutului. Ei știu că, dacă îi dau drumul acasă, deținutul se simte liber, iar ei nu vor asta”, a tunat Gigi Becali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.