Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, PRIMA REACŢIE după ce a aflat că FCSB o va înfrunta pe Lazio: 'Merg pe mâna lui Dumnezeu...'

Gigi Becali

FCSB o va întâlni pe Lazio Roma în 16-imile de finală din Europa League. Patronul bucureștenilor, Gigi Becali, a găsit partea bună a rezultatului tragerii la sorți de luni, de la Nyon.

Citeşte şi: Statele Unite, în stare de ALERTĂ după o explozie de PROPORŢII în Manhattan. Autorităţile nu exclud un posibil ATENTAT / VIDEO

Disputarea primului meci din dubla cu Lazio la București este considerat de Gigi Becali drept principalul avantaj de partea echipei sale.

"Acum, cum o vrea Dumnezeu! Adversarul... e un adversar puternic. Vizavi de ce s-a vehiculat, domnule, că dacă ar fi fost cap de serie am fi fost mai norocoși, eu merg, știți, pe mâna Lui Dumnezeu, cum vrea El e mai bine pentru mine. În primă fază Dumnezeu a hotărât, primul meci îl jucăm acasă, foarte important pentru noi să jucăm acasă. Al doilea lucru că a fost bine așa, am câștigat cu Botoșani, e foarte important pentru noi, așa am stabilit, mai important e campionatul", a spus Gigi Becali, după tragerea la sorți, potrivit DIGI24.

"Acum vedem dacă a fost bine, dacă ne calificăm sau nu cu Lazio, vedem dacă a fost bine sau nu. Eu sper că Dumnezeu a ales bine pentru mine. Din punctul meu de vedere gândesc așa. Eu gândesc ce vrea Dumnezeu să hotărască pentru mine. Vedem și dacă mai departe ne va da biruință. Toată baza o pun în puterea lui Dumnezeu. Eu așa gândesc. Așa sunt șansele mai mici, dar cineva poate să fie mai puternic decât Dumnezeu, poate fi Arsenal sau Milan mai puternice decât Dumnezeu?", a mai spus patronul de la FCSB.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Ghiţă SCAPĂ de încă un dosar. Procurorii de la Parchetul General au decis CLASAREA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.