Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali provoacă REVOLTĂ între fanii Stelei: Ce nume anunță pentru echipa sa

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali e pe cale să facă o schimbare radicală. Patronul Stelei ştie deja cum ar putea dribla o decizie a justiţiei. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că va pune în aplicare decizia luată de Curtea de Apel, care îl obligă pe patronul "roş-albaştrilor" să radieze semnele ”Steaua” și ”Steaua București” din denumirea echipei.

Citeşte şi: Klaus Iohannis se implică într-un scandal imens: Vrea raport complet de la un minister

Becali a dezvăluit şi care va fi noul nume al echipei. După ce s-a sfătuit cu Dumitru Dragomir, a ajuns la numele "Star". "Acea hotărâre întâi trebuie motivată, iar apoi mai sunt 30 de zile. Deci mai durează 3-4 luni de zile până când va fi pusă în aplicare. Apoi, UEFA nu are ce să spună, că şi după ce se pune în aplicare se schimba numele şi gata. N-o să mai fie Steaua, o să fie Star", a spus Becali, la sport.ro.

Citește și: Tinerii fac SEX după doar 10 mesaje / STUDIU

În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie 2016, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. FC Steaua a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Citește și: Cine este David Clark, autorul unui asa zis raport despre justitia din Romania

De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.