Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, reacție după audierea ÎPS Teodosie, la DNA: Dacă Kovesi ar fi știut...

fanatik.ro
gigi becali

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, s-a prezentat marţi la DNA pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul privind redactarea unor lucrări ştiinţifice de către deţinuţi.

Teodosie este cel care a coordonat o carte scrisă de George Becali în detenţie, cu titlul "Muntele Athos. Patria Ortodoxiei".

Gigi Becali a declarat marți, într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV că a primit de la ÎPS Teodosie doar o recomandare pentru una din cărțile scrise în perioada în care a fost închis.

Încă un mitropolit a ajuns la DNA: Ce probleme are înaltul prelat

”Nu am colaborat. A colabora înseamnă a te sfătui și a te ajuta în scrierea cărții. Mi-a dat doar o recomandrare ca profesor universitar de teologie, nu ca înalt ierarh. Mi-a dat o hârtie pe care a scris că «e recomandabil ca domnul Becali, pe care îl cunosc ca bun creștin, să scrie o carte numită ”Muntele Athos, patria Ortodoxiei”, pentru că ar fi folositoare publicului larg să o citească»”, a declarat Becali.

”Eu cred că Kovesi nu știa probabil. Dacă Kovesi ar fi știut că îi cheamă pe înalții ierarhi la DNA, cred că s-ar fi opus. Și procurorul ăsta care anchetează e un băiat tănăr, un băiat bun”, a mai spus Becali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.