Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, REFUZAT de familia Iordănescu

gigi becali

Nemulțumit de parcursul Stelei din ultima perioadă și, mai ales, de eliminarea rușinoasă din Cupa României, finanțatorul stelist Gigi Becali a hotărât să-l schimbe pe antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar prima variantă, cea a tandemului Edi Iordănescu - Anghel Iordănescu, pare să fi picat.

Anghel Iordănescu (66 de ani) a plecat de la naționala României în vară, la expirarea contractului și este hotărât să nu mai revină în fotbal, după cum anunță ProSport, deși Gigi Becali ar fi fost gata să îi ofere o poziție de director tehnic și posibilitatea de a colabora cu fiul său, care ar fi urmat să fie antrenor.

Edi Iordănescu (38 de ani) este liber de contract în acest moment, după despărțirea de bulgarii de la CSKA Sofia, însă nici lui nu îi surâde ideea unei noi perioade în care să lucreze îndeaproape cu Becali. În 2010, a fost interimar la Steaua pentru două etape, după plecarea lui Ilie Dumitrescu, fără a confirma, iar în sezonul 2011-2012 i-a fost secund lui Ilie Stan.

Citește și: Alex Maxim ar putea ajunge la o echipă celebră din Anglia

Din această ultimă postură, Iordănescu junior a avut câteva dispute cu patronul Stelei, fiindcă nu era de acord cu obiceiul patronului de a trimite diverse "directive" către banca tehnică. Becali a demonstrat în numeroase rânduri că nu se poate abține, astfel că o nouă colaborare între cei doi ar naște noi probleme. În plus, Edi Iordănescu nu are o relație strălucită nici cu directorul sportiv Mihai Stoica, de neclintit de la Steaua în acest moment.

700.000 de euro valorează clauza de reziliere a lui Laurențiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

La 5 echipe a antrenat Edi Iordănescu până acum: Steaua (2010, 2011-2012 ca antrenor secund; interimar în 2010 pentru două meciuri, după plecarea lui Ilie Dumitrescu), FC Vaslui (2012 - antrenor secund în mandatul lui Marius Șumudică), ASA Tg. Mureș (2013 - antrenor principal), Pandurii Tg. Jiu (2014-2016 - antrenor principal) și CSKA Sofia (2016).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.