Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali s-a 'spovedit' în direct: 'Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a decis să nu se mai implice la echipă și să lase FCSB pe mâna antrenorului principal Edi Iordănescu, care a fost instalat săptămâna trecută. Patronul de la FCSB admite că a greșit foarte mult prin stabilirea primului 11, a schimbărilor sau a declarațiilor publice. În plus, Becali solicită să nu mai fie contactat de presă, singurele excepții find atunci când realizează transferuri.

„Nu mă mai sunați decât când vând jucători. Să nu mă mai sunați despre fotbal, că nu sunt profesor de fotbal. Am fost profesor, dar eram profesor prost, fără școală. Eu voiam să fiu profesor, dar nu știam carte eu. Cum să învăț pe altul dacă nu știu carte? Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam.

Știi de ce nu mai vorbesc de fotbal? Mă obișnuiesc așa! Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunați. În rest, nu mai vreau. Eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, mă pricepeam și la fotbal. Am greșit! Nu mai vreau", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Citește și: Becali şi-a criticat din nou jucătorii după meciul cu Sepsi: 'În repriza a doua au jucat iar ce au vrut ei' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.