Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali se bagă în BĂTAIA de la Steaua, dintre soții și AMANTE: Se ajunge la JUDECATĂ

Gigi Becali

Steaua a reuşit să se califice în primăvara europeană şi e lider în Liga I, dar scandalurile nu ocolesc vicecampioana României. În pauza meciului cu Hapoel Beer-Sheva, soţiile lui Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii ar fi bătut-o în toaletă pe presupusa amantă a mijlocaşului venit de la Poli Timişoara.

Mai multe detalii aici: IMAGINI ȘOCANTE la meciul Stelei: Soțiile a doi jucători AU RUPT-O în bătaie pe AMANTA unuia dintre ei / FOTO

Patronul Stelei, Gigi Becali a intervenit în direct la România TV şi a demontat toate acuzaţiile presupusei amante. Mai mult, miliardarul spune că Ovidiu Popescu ar putea să o dea în judecată pe aceasta pentru denunţ calomnios. "Este o minciună. Aşa am informaţii. Fata asta inventează, nu e nimic adevărat. Cică are ea ceva boală la cap. S-a zgâriat singură. Vrea să apară la televizor şi de asta face asta. Mi-a spus Ovidiu Popescu că e o minciună, inventează asta. Fel de fel de oameni care inventează minciuni. Se laudă că a fost cu el. El a spus că nici nu o cunoaşte pe ea.

Citeşte şi: Schimbări masive în legislație: Decizia autorităților care va afecta mii de oameni

Şi la mine vin nebuni din ăştia de balamuc să le dau 1000 de lei, că dacă nu merg la televizor şi spun despre mine nu ştiu ce. Du-te să spui ce vrei. O să îi facă el plângere de denunţ calomnios", a spus Becali. În lumea fotbalului se spune că Gigi Becali a plătit toţi banii din care s-a organizat nunta lui Ovidiu Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.