Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE la meciul Stelei: Soțiile a doi jucători AU RUPT-O în bătaie pe AMANTA unuia dintre ei / FOTO

spynews.ro
amanta batuta 2

Imagini şocante la meciul Stelei din Europa League cu israelienii de la Hapoel Beer-Sheva. Dacă pe teren, steliştii au obţinut egalul care i-a calificat în primăvara europeană după cinci ani de pauză, în tribune au fost momente teribile. În toaleta de la tribuna oficială, se ducea o luptă pe viaţă şi pe moarte între amantele şi soţiile sportivilor.

Citeşte şi: Schimbări masive în legislație: Decizia autorităților care va afecta mii de oameni

O bătaie în toată regula s-ar fi iscat între Alina şi Gabriela, neveste jucătorilor Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii. Cu doar câteva minute înainte de pauza meciului, cele două femei au fost protagonistele unui mega scandal. Mai exact, soţiile sportivilor i-ar aplicat o corecţie fizică unei tinere pe motivul că, aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Ovidiu Popescu, anunţă spynews.ro.

Citește și: Se vrea înființarea unei noi instituții de stat! Salarii impresionante

Se pare că imediat ce au văzut că presupusa amantă şi-a făcut apariţia în tribunele stadionului, cele două, Alina şi Gabriela, soţiile sportivilor, au pus la cale un plan de răzbunare. Cele două au pândit momentul când Ada, presupusa amantă, s-a dus la toaletă şi ar fi acţionat. Imediat ce a dat ochi în ochi cu tânăra care „i-ar fi spart casa”, Alina Popescu s-ar năpustit asupra tinerei cu pricina, exclamând: „Cât de mult am aşteptat clipa asta, ca să te bat”, iar cele două ar fi început să îşi împartă palme. În ajutorul soţiei lui Ovidiu Popescu ar fi sărit şi Gabriela, nevasta lui Mihai Pintilii. În urma scandalului din toaleta stadionului, Ada, victima soţiilor bătăuşe s-a ales cu mai multe traumatisme, atât la nivelul capului, cât şi al membrelor, tânăra fiind transportată de o prietenă la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde medicii i-au acordat primul ajutor. Conform raportului medical, presupusa amantă s-a ales cu traumatism cranio-facial, avulsii unghiale la degetele patru şi cinci de la mâna stângă şi îndex la mâna draptă, dar şi o contuzie toraco-abdominală.

Citește și: Total neașteptat! Ce LIPSEȘTE din declarația de AVERE a politicianului care și-a împușcat finul în inimă

„Am venit să depun o plângere în urma unei agresiuni de pe Naţional Arena. Am fost agresată de soţia unuia dintre fotbaliştii de la Steaua, mai exat soţia lui Ovidiu Popescu, Alina Popescu. Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat prin această agresiune fizică. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de păr. Mi-am rupt unghiile în toată nebunia aia, mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart buza, la cap am lovituri şi am mers la spital. Acum am venit să depun plângere. Nu e normal, din punct de vedere moral ştiu că am greşit”, a declarat presupusa amanta a fotbalistului, conform sursei citate.

 

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.