Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali speră să câștige campionatul: 'Cred că o să-l luăm. Sunt semne'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, duminică seară, după victoria obţinută de FCSB în meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-0, că echipa bucureşteană are atacul bun, dar apărarea slabă, iar aceasta “doarme în picioare”, relatează News.ro.

Citește și: Antrenorul FCSB este mulțumit după meciul cu Astra: 'Cred că a fost o victorie meritată'

El a menţionat, la Digi Sport, că sunt semne că FCSB poate câştiga titlul, având în vedere faptul că s-a impus în confruntarea cu Astra, deşi n-ar fi meritat.

“Echipă foarte subţire, slabă. N-au putere, nimic. Cum să ajungă în minutul 92 în şapte metri adversarul? În fiecare meci avem un 11 metri sau două refuzate. E adevărat că suntem slabi în apărare. Noi suntem periculoşi în atac. Zici că doarme în picioare apărarea. Doarme şi Filip. Nedelcu doarme şi el la faza de pe final. Dar campionatul cred că o să-l luăm, sunt semne. Păi meritam să câştigăm astăzi? Niciodată. Din moment ce în minutul 92 dă cu capul pe lângă poartă. Man e jucător de geniu, pasa lui face cât şapte goluri. Sper să îşi revină şi apărarea. Planic mi-a plăcut astăzi. Cristea, Doamne fereşte! În atac suntem foarte buni. Şansele la titlu şi dacă bate CFR mai rămân. Se mai poate întâmpla ca în ultima etapă să fim campioni noi. Noi goluri marcăm, trebuie să avem mai mare atenţie în apărare”, a declarat Becali.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei a şaptea a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 55.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.