Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, surprins plăcut de randamentul lui Junior Morais: 'Va juca fundaş central de acum încolo'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a rămas surprins plăcut de randamentul lui Junior Morais (32 de ani) în centrul defensivei, în meciul din Cupa României cu Unirea Alba Iulia. Astfel, după meci, patronul FCSB a declarat că brazilianul nu va mai evolua pe postul de fundaş lateral, ci pe cel de fundaş central, scrie Mediafax.

FCSB a trecut cu greu în următoarea fază a Cupei României, după un gol marcat de Raul Rusescu în ultimele minute. Deşi nu a făcut un joc foarte bun, utilizând în primul ”11” mai mulţi fotbalişti care în mod normal nu se regăsesc nici măcar pe banca de rezerve, Gigi Becali a rămas surprins de unul dintre fotbaliştii experimentaţi care au fost introduşi de Dică, Junior Morais.

Fundaşul de 1.67 m. l-a impresionat pe Gigi Becali cu prestaţia sa, astfel că şi-a câştigat locul de titular, dar nu pe postul său obişnuit, ci în zona centrală a defensivei. În acelaşi timp, patronul a declarat că Nedelcu va rămâne pe poziţia sa normală, accea de mijlocaş defensiv.

Citește și: Reporter GSP, BRUSCAT de bodyguarzii fiului lui Liviu Dragnea: 'Dacă eşti de la presă, pune-ţi ceva-n piept!'

”Morais oricum va juca fundaş central de acum încolo. El a mai jucat. Asta avem, asta facem. Nedelcu, gata! Nedelcu, mijlocaş central şi gata”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB îşi va afla adversara din Cupa României, astăzi, când va avea loc tragerea la sorţi pentru 8-imile competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.