Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ginerele lui Vasile Blaga, dator vândut la Fisc

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

În timp ce firma ginerelui fostului co-președinte al Partidului Național Liberal, Vasile Blaga, se află în insolvență și în procesul penal în care sunt judecate infracțiuni de evaziune fiscală, Ioan Andrei Rudeau încearcă să producă niște bani de la această societate. Adunarea creditorilor companiei SC Axis Corporate Security SRL, firma de pază a familiei Blaga-Rudeanu care a primit contracte importante de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, se va întruni, înainte de Crăciun, pentru a decide dacă va cumpăra sau nu de la o altă firmă a lui Rudeanu un teren, pe care să plătească 30.000 de euro. În acest timp, în dosarul penal în care Rudeanu a fost trimis în judecată, ANAF a cerut procurorilor și a obținut constituirea ca parte civilă cu o pagubă de peste 25,3 milioane de lei, în condițile în care, inițial, valoarea prejudiciului în acest dosar se ridicase puțin peste 600.000 de euro, scrie Jurnalul Naţional.

Congresul SUA, scrisoare pentru Klaus Iohannis: Referendum cât mai rapid/ DOCUMENT

Situația dificilă în care se află firma de pază a soților Ioan Andrei Rudeanu și Aghate (fostă Blaga) Rudeanu, SC Axis Corporate Security SRL, pare a fi exploatată de ginerele lui Vasile Blaga pentru a mai stoarce niște bani. În plin proces de insolvență și introdusă parte responsabilă civilmente în dosarul de evaziune fiscală instrumentat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, societatea în cauză trebuie să decidă, săptămâna aceasta, dacă va cumpăra, de la o firmă a aceluiași Rudeanu, un teren, pe care să achite 30.000 de euro.

În urma publicării acestui articol, Ioan Andrei Rudeau a declarat pentru știripesurse.ro că prejudiciul din dosarul penal 543/p/2014 este de 2.805.773 lei și nu de 25.319.360 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.