Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gino Iorgulescu, dezamăgit după declarațiile lui Mario: Fiu-miu e dus cu capul!

prosport.ro
gino si mario iorgulescu

În 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit. În momentul tragediei, tânărul era băut și drogat, notează digisport.ro.

Aflat în Italia, unde ar fi în continuare în proces de recuperare, Mario Iorgulescu a vorbit în premieră despre tânărul de 24 de ani care a decedat în urma accidentului violent, însă declarația sa l-a întristat pe tatăl său.

”Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis, pe 15 mai 2020, un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat european de arestare transmis la data de 19 mai 2020 autorităţilor judiciare competente din Italia, în vederea arestării şi predării inculpatului către autorităţile judiciare române. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.