Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giorgio Armani încheie parada marilor case de modă din Europa la Săptămâna Modei de la Milano

Pinterest
mohair moda

Casa italiană Giorgio Armani a avut onoarea de a încheia duminică parada marilor firme la Săptămâna Modei de la Milano, cu o colecţie avangardistă în culori strălucitoare şi suave precum albastrul sau violetul la ţinutele pentru viitorul sezon primăvară/vară 2019, relatează EFE preluată de Agerpres.

Firma fondată în 1975 la Milano s-a delimitat aproape complet de negrul atât de caracteristic colecţiilor sale, optând pentru griul metalizat, rozul pal sau albastrul marin.

Eleganţa, care este semn de identitate al designerului italian, a putut fi admirată la costumele pantalon largi şi jachetele închise până sus cu nasturi şi purtate fără cămaşă în nuanţe metalizate şi vişiniu vibrant; dar şi la pantalonii cu transparenţe şi la vestele foarte decoltate, purtate de asemenea fără cămaşă.

Colecţia Armani s-a evidenţiat şi prin rochiile de voal vaporoase şi transparente, purtate pe sub pardesie ample cu glugă jachetele cu imprimeuri florale, dar şi pentru pliseurile şi rochiile cu transparenţe de inspiraţie romantică. Transparenţele s-au remarcat şi la fustele-pantaloni foarte largi, la rochiile cu bretele foarte fine, la fustele din tul şi la cămăşile lejere şi comode.

Giorgio Armani a mizat pentru rochiile de seară pe decolteurile "barcă" lăsând umerii la vedere, fustele clopot cu volane, cămăşile închise cu fermoar şi mânecile brodate şi compleurile formate din cămăşi fără mâneci şi pantaloni foarte largi din vinil translucid.

Ca accesorii au fost preferate colierele şi cerceii 'maxi', alături de ochelarii de soare cu rame tip schior, pălării ornate cu tul şi genţile din piele de şarpe în tonuri pastelate.

În ce priveşte încălţămintea au defilat pantofi cu tocuri şi vârful ascuţit, alături de sandale cu breteluţe şi toc; cizme de ploaie, transparente lăsând piciorul la vedere, şi pantofii cu talpă joasă tip mocasin.

Armani a surprins astfel publicul după ce de-a lungul săptămânii au defilat nume mari precum Prada, Versace, Fendi, Emporio Armani sau Moschino.

Giorgio Armani este obişnuit să încheie în stil mare podiumul lombard, punând capăt defilărilor marilor case de modă în această Săptămâna a Modei de la Milano care se încheie oficial luni, cu colecţiile a trei firme defilând în premieră: Ultrachic, Chika Kisada şi Atsushi Nakashima.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.