Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giorgio Chiellini: 'Accidentarea lui Federico Chiesa reprezintă o lovitură dură pentru tot fotbalul italian'

digisport.ro
Giorgio Chiellini juventus

Grava accidentare a internaţionalului Federico Chiesa, indisponibil pentru mai multe luni, este o "lovitură dură pentru tot fotbalul italian", a declarat, marţi, căpitanul echipei Juventus Torino şi al "Squadra Azzurra", Giorgio Chiellini, citat de AFP, informează Agerpres.

"Este o lovitură dură pentru fotbalul italian, iar Juventus este prima", a spus Chiellini într-o conferinţă de presă, după două zile de la grava accidentare suferită de Chiesa, al cărui sezon competiţional este compromis.

"Sperăm să-i putem dedica victoria mâine", a adăugat el, în ajunul Supercupei Italiei cu Inter Milano, programată miercuri seară pe San Siro.

"El este tânăr şi în formă, iar acest tip de accidentare îl poate face încă şi mai puternic", a adăugat Chiellini în legătură cu jucătorul de 24 de ani, care va fi indisponibil şi pentru barajele de calificare la Cupa Mondială din 2022, de la finele lunii martie.

Selecţionerul Roberto Mancini şi-a manifestat luni susţinerea faţă de Chiesa, unul din marii protagonişti ai EURO 2020 câştigat de "Nazionale" vara trecută: "Accidentările fac parte din cariera unui jucător", a scris selecţionerul italian pe Twitter. "Cee ce contează este dorinţa te a ridica. Te aşteptăm Federico".

Antrenorul lui Inter Milano, Simone Inzaghi, i-a urat, de asemenea, "mult noroc" lui Chiesa, un "patrimoniu al fotbalului italian".

Atacantul Federico Chiesa s-a accidentat în meciul de duminică cu AS Roma (3-4) din Serie A, şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

Chiesa, 24 ani, care a disputat 17 meciuri în acest sezon şi a marcat patru goluri în toate competiţiile, a părăsit şchiopătând terenul în minutul 32 al meciului disputat pe Stadionul Olimpic din Roma, în care Juventus a revenit spectaculos de la 1-3, marcând trei goluri în mai puţin de zece minute.

Juventus a anunţat că internaţionalul italian va suferi în zilele următoare o operaţie la ligamentul anterior încrucişat de la genunchi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.