Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giorgio Chiellini şi-a prelungit contractul cu Juventus Torino până în 2023

ilfovsport.ro
minge fotbal

Giorgio Chiellini, căpitanul selecţionatei Italiei în campania victorioasă de la EURO 2020, şi-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa de fotbal Juventus Torino, la care joacă din 2005, a anunţat clubul din Serie A.

În vârstă de 36 ani, Chiellini a cucerit nouă titluri consecutive de campion al Italiei cu "Bătrâna Doamnă", detronată în acest an de Inter Milano, şi a disputat două finale ale Ligii Campionilor, în 2015 şi 2017.

El formează la Juventus, împreună cu Leonardo Bonucci, unul dintre cele mai faimoase cupluri de fundaşi centrali din fotbalul actual.

"Giorgio face parte integrantă din istoria lui Juve, dar şi din prezentul şi viitorul clubului", precizează gruparea torineză într-un comunicat.

Vechiul contract al lui Giorgio Chiellini a expirat la sfârşitul lunii iunie, noul acord fiind valabil până în vara anului 2023.

Selecţionata Italiei, cu Giorgio Chiellini şi Leonardo Bonucci stâlpi ai apărării, a cucerit luna trecută titlul de campioană europeană, învingând în finală selecţionata Angliei, la loviturile de departajare, pe stadionul Wembley din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.