Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gipsy Kings concertează la Cluj-Napoca și București în decembrie

newtimesslo.com
gipsy kings

Celebra formație Gipsy Kings, cu Paco Baliardo, cofondatorul trupei, va concerta în luna decembrie în România, la Cluj-Napoca și București, potrivit Mediafax.

Astfel, formația Gipsy Kings va susține un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe data de 5 decembrie și la Berăria H din București pe 6 decembrie.

Membrii Gipsy Kings sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hituri, precum "Djobi, Djoba", "Bamboleo", "Volare" și "Escucha me", și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor 1980. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun material discografic, "Savor Flamenco" (2014), Gipsy Kings se numără printre cele mai importante trupe de flamenco și salsa.

Citește și: Lungmetrajul 'Grinch' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Paco Baliardo este cofondator și membru Gipsy Kings, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii, învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional.

Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Cluj-Napoca. Biletele pot fi cumpărate online, de pe bilete.ro și yellowtickets.ro, dar și din magazinele InMedio și Germanos, de la Berăria H din București și de la casa Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre concertele trupei Gipsy Kings în Cluj-Napoca și București se găsesc pe pagina organizatorului, Positive Events.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.