Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giuleștenii fac un nou transfer: Kevin Oliver a semnat cu Rapid București

Fcrapid.ro
Rapid emblema

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti l-a transferat, marţi, pe Kevin Olivier Soni, internaţionalul camerunez care îl va înlocui în lotul condus de Cristiano Bergodi pe atacantul Marko Dugandzic, cedat la gruparea saudită Al-Tai.

"Rapid şi-a întărit atacul cu un internaţional camerunez, Kevin Soni, jucător ce a evoluat în ultimul sezon în prima ligă elenă, la Asteras Tripoli. În vârstă de 25 de ani, Soni a semnat un contract valabil pe două sezoane şi va purta numărul 93. Născut în Douala, cel mai mare oraş din Camerun, Kevin s-a mutat în copilărie în Franţa. Vârful camerunez a jucat un meci la echipa naţională, pe 25 martie 2022, în calificările pentru Cupa Mondială, contra Algeriei, partidă câştigată de Camerun, cu 1-0. Din această vară, Kevin Soni a rămas liber de contract, iar Rapid l-a transferat pentru a acoperi locul lăsat de plecarea lui Marko Dugandzic la Al-Tai. Astfel, Rapid se va baza pe trei atacanţi centrali, Albion Rrahmani, Alexandru Stan şi Kevin Soni", informează clubul giuleştean pe site-ul său oficial, conform agerpres.

Kevin Soni a declarat că abia aşteaptă să debuteze pentru noua sa echipă.

"Este o mare plăcere să fiu aici, este un club foarte mare. Ştiu că în Bucureşti sunt trei echipe importante şi că Rapid este cea mai frumoasă echipă, cu cei mai tari suporteri. Abia aştept să debutez în Giuleşti şi să realizăm lucruri importante împreună", a spus noul atacant al Rapidului.

În cariera sa, Kevin Olivier Soni a jucat la formaţiile Bordeaux II, Bordeaux, FC Pau, Girona, Peralada, Espanyol B, Espanyol, Villarreal B, Celta Vigo B, Hatayaspor, Demirspor şi Asteras Tripoli.

Clubul FC Rapid a transferat până acum unsprezece jucători: Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan, Claudiu Petrila, Claudiu Micovschi (cedat la UTA între timp), Albion Rrahmani, Andrei Borza şi Kevin Olivier Soni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.