Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giurgiu: Cetăţean din alt judeţ nemulţumit că nu este lăsat să voteze, amendat cu 2.000 de lei

Mediafax
amenda amenzi politist

Un cetăţean care a sunat duminică la 112 şi a spus că i-a fost încălcat dreptul la vot pentru că nu a fost lăsat să voteze la o secţie din comuna Bucşani a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că avea domiciliul în alt judeţ, nu i-a fost încălcat dreptul de a vota şi a alertat autorităţile fără motiv, potrivit Agerpres.

"În această seară, la nivelul IPJ Giurgiu, a mai fost primită o sesizare din partea unui cetăţean, care a reclamat faptul că nu îi este permis să voteze într-o secţie de votare din comuna Bucşani, judeţul Giurgiu. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că cetăţeanului respectiv nu i-a fost încălcat dreptul de a vota, întrucât acesta are domiciliul legal într-un alt judeţ", se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Giurgiu.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

În acest caz, apelantul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 2.000 de lei, conform prevederilor OUG 34/2008.

Duminică, au mai fost înregistrate alte trei sesizări la IPJ Giurgiu cu privire la unele nereguli în secţiile de votare sau la faptul că ar mai fi continuată campania electorală, iar apelanţii la 112 au primit sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 4.000 de lei pentru că cele sesizate nu s-au verificat în teren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.