Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giuseppe Conte cere garanţii suplimentare din partea forurilor fotbalistice, înainte de a decide reluarea meciurilor

orfoonline.org
Giuseppe conte

Premierul italian Giuseppe Conte vrea garanţii suplimentare din partea forurilor fotbalistice, înainte de a decide reluarea meciurilor, informează AFP, potrivit news.ro.

"Pentru a ne aventura să acordăm o dată (n.r. - de reluare a meciurilor), avem nevoie de câteva garanţii suplimentare, care deocamdată nu există", a declarat şeful guvernului italian, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

"Mai întâi trebuie să aşteptăm până când sunt îndeplinite condiţiile pentru a garanta reluarea campionatului, nu doar cel de fotbal, în condiţii de securitate maximă", a spus el, adăugând că speră ca aceste condiţii să fie "îndeplinite cât mai repede posibil".

Cluburile italiene, care vor să reia campionatul la 13 iunie, au putut reîncepe antrenamentele individuale din 4 mai şi ar trebui să revină, luni, la antrenamentele colective.

În acest context, Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat, joi, că o echipă de inspectori va verifica respectarea de către cluburile din Serie A a protocolului sanitar în vigoare, pentru a permite reluarea antrenamentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.