Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giuseppe Iachini este noul antrenor al echipei Fiorentina

Twitter.com
coregrafie Fiorentina Astori

Clubul Fiorentina a anunțat, luni, numirea în funcția de antrenor a lui Giuseppe Iachini (55 de ani). Decizia a venit la două zile după demiterea fostului tehnician Vincenzo Montella, scrie Mediafax.

În comunicatul emis de clubul Fiorentia, președintele Rocco Commisso i-a mulțumit fostului antrenor Vincenzo Montella, explicându-și decizia de a schimba tehnicianul: "Vreau să-i mulțumesc lui Vincenzo Montella pentru dăruirea și profesionalismul arătat la Fiorentina. Poziția din clasament ne-a obligat să producem o schimbare. L-am ales pe Iachini pentru că este un om de calitate, legat de Florența și Fiorentina. Trebuie să rămânem uniți și să revenim pe linia cea bună cât mai curând posibil".

Citește și: Dezvăluirile lui Cristi Borcea - Cum l-a băgat pe Gigi Becali în pușcărie

Giuseppe Iachini o antrenase ultima dată pe Empoli, în perioada noiembrie 2018-martie 2019. Fost jucător la Fiorentina, el le-a mai pregătit pe Cesena, Vicenza, Piacenza, Chievo, Brescia, Sampdoria, Palermo, Udinese și Sassuolo.

Prezentarea oficială a lui Iachini va avea loc pe 28 decembrie, urmând ca primul antrenament sub comanda sa să fie o zi mai târziu.

Iachini o va prelua pe Fiorentina de pe locul 15 în Serie A, cu 17 puncte acumulate în 17 runde. Primul meci oficial va avea loc pe 6 ianuarie, pe terenul celor de la Bologna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.