Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Glovo anunţă extinderea serviciilor de livrare la Corbeanca

https://www.stiridecluj.ro/
Protest curier glovo

Aplicaţia de servicii de livrare rapidă Glovo anunţă completarea portofoliului în care va fi disponibilă cu localitatea Corbeanca, începând de joi, notează Agerpres.

Astfel, serviciile de livrare sunt disponibile şi pentru localităţile din proximitate, respectiv: Ostratu, Tamaşi, Petreşti, Săftica şi Otopeni. În plus, săptămâna trecută, Glovo a extins aria de acoperire din Bucureşti, iar curierii pot livra, în prezent, orice în Tunari, Mogoşoaia şi Bragadiru.

Potrivit unui comunicat de presă al reprezentanţilor aplicaţiei, în primă fază, locuitorii din Corbeanca vor avea acces la produsele restaurantului McDonald's şi la categoria "Curier Rapid". Ulterior, vor fi adăugate noi opţiuni, respectiv: Mâncare, Magazine, Supermarket, Drogherie şi Băuturi.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

Categoria "Curier rapid" este folosită pentru a trimite în mai puţin de o oră pachete sau plicuri în oraş, respectând dimensiunile menţionate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genţi pentru ora de sport etc.

"În ultima lună şi jumătate, Glovo a luat numeroase măsuri de protecţie pentru curierii şi clienţii lor în cele 25 de centre în care este prezentă: a echipat toate sediile Glovo cu peste 20.000 de măşti, mănuşi şi dezinfectante, a dezactivat semnătura de livrare astfel încât să nu mai existe contact între curier şi client, a exclus zonele cu risc ridicat din ariile de livrare sau preluare, derulează în mediul online training-ul dedicat curierilor. Glovo continuă să îşi informeze zilnic curierii şi partenerii despre măsurile de igienă şi protecţie în manipularea, transportul şi predarea comenzilor. Glovo va încheia în următoarea perioadă parteneriate cu restaurante locale şi lanţuri naţionale, magazine de cosmetice, florării şi supermarketuri", menţionează sursa citată.

Până în acest moment, în România, au fost comandate peste 10 milioane de produse prin intermediul aplicaţiei Glovo, restaurantele, supermarketul şi curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii.

Glovo este o aplicaţie de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită şi să primească orice produs, din şi în oraşul în care se află.

Aplicaţia s-a lansat pe piaţa din România în luna mai 2018, serviciile fiind disponibile, în prezent, în 25 oraşe din România, respectiv: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Arad, Ploieşti, Brăila, Galaţi, Oradea, Piteşti, Buzău, Slatina, Târgu Mureş, Alba Iulia, Bacău, Deva, Baia Mare, Focşani, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea şi Corbeanca.

Glovo operează în toate marile capitale din Europa şi EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Kiev, Nairobi, dar şi în nouă ţări din America de Sud, printre care Peru, Argentina, Ecuador şi Panama, fiind prezent în peste 257 de oraşe din 33 de state.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.