Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gnohere rămâne în 'Groapă', cel puțin până la iarnă

gsp.ro
dinamo steaua

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că FC Dinamo a respins oferta de transfer făcută zilele trecute pentru atacantul francez Harlem Gnohere, precizând însă că în iarnă gruparea roș-albastră îl va putea contacta direct pe fotbalist pentru că acesta intră în ultimele șase luni de contract.

''Noi am făcut o ofertă pentru Gnohere și am fost foarte corecți. Am discutat cu cei de la Dinamo, dar nu s-a reușit. Vom vedea ce se va întâmpla la iarnă. Noi ne-am făcut datoria, am făcut o ofertă pentru Gnohere, nu a fost acceptată. La iarnă, jucătorul va putea să semneze cu altă echipă pentru că intră în ultimele șase luni... și atunci nu va trebui să vorbim cu Dinamo, ci direct cu jucătorul. Vom vedea ce se va întâmpla, poate el își va prelungi contractul cu Dinamo, dar nu se știe niciodată'', a spus Reghecampf.

Citește și: Un fost jucător al lui Mircea Lucescu de la Șahtior ar putea ajunge la BARCELONA

Antrenorul a adăugat că nu cunoaște motivele pentru care oficialii dinamoviști au refuzat oferta Stelei. ''Cu Gnohere nu am vorbit, nu puteam face asta înainte să își dea acordul Dinamo. Este strategia celor de la Dinamo, nu știm care sunt motivele pentru care au refuzat oferta noastră'', a afirmat el.

Laurențiu Reghecampf s-a arătat mulțumit de lotul pe care îl are acum la dispoziție, chiar dacă în ultima perioadă au plecat mai mulți jucători. ''Toți jucătorii vin la Steaua pentru a ajunge la echipe mai mari. Deci nu ne putem opune ca ei să plece. Eu nu am niciun fel de probleme cu aceste transferuri. Iar de lotul de acum sunt mulțumit'', a precizat Reghecampf, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.