Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Golden State Warriors este la doar un meci de câștigarea titlului în NBA

NBA

Golden State Warriors se află la un meci câștigat distanță de al patrulea titlu NBA în opt ani, după ce victoria de luni cu 104-94 în fața celor de la Boston Celtics le-a oferit un avantaj de 3-2 în finală.

Andrew Wiggins a marcat 26 de puncte și a reușit 13 recuperări, iar Warriors au supraviețuit unui sfert al treilea al meciului mult mai bun din partea celor de la Celtics pentru a ieși învingători. Astfel, finala ce se decide în sistem cel mai bun din șapte meciuri se va întoarce la Boston pentru meciul șase, joi, informează Mediafax.

Wiggins și Klay Thompson au făcut cele mai multe pagube pentru echipa gazdă, reușind împreună 47 de puncte, în timp ce Boston a pierdut de 18 ori mingea în atac și a ratat 10 aruncări libere, la Chase Center.

Aruncările slabe au făcut ca Celtics să fie condusă cu 12 puncte la jumătatea meciului, dar au deschis sfertul al treilea cu un intermediar de 10-0, preluând pentru prima dată conducerea cu 58-55, prin coșul de trei puncte al lui Al Horford.

Conducerea a revenit apoi la Warriors, prin aruncarea lui Jordan Poole de lângă linia de jumătate a terenului, la semnalul sonor de final al sfertului al treilea, meciul fiind închis cu un dunk al lui Wiggins, la finalul sfertului patru.

Wiggins a jucat bine și în defensivă, în fața lui Jayson Tatum de la Boston, care a terminat cu 27 de puncte.

Starul Stephen Curry a contribuit pentru Warriors cu o performanță de 43 de puncte în meciul patru, dar luni a avut probleme la aruncările de la distanță, nereușind nicio tentativă de 3 puncte din 9 încercări, și marcând doar 16 puncte.

Dar contribuția sa la coordonare au fost în continuare importantă, el terminând cu opt pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.