Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google a facut anuntul. Cand se va lansa smartphone-ul lor special

captura youtube
telefon

Google vine cu noi detalii in legatura cu Proiectul Ara, un smartphone ale carui componente, precum camera, boxele sau scannerul de amprente, vor putea fi inlocuite foarte usor. Prima versiune ar putea fi gata in toamna, urmand ca smartphone-ul sa fie lansat in 2017.

Proiectul Ara este cu ceva cu totul nou, mai ales ca la multe dintre telefoanele mobile nici baterie nu poate fi scoasa. In prezent 30 de angajati ai Google testeaza acest concept ca pe un  telefon de fiecare zi pentru a-i aduce imbunatatiri, relateza hotnews.ro.

Un avantaj mare ar fi acela ca poate fi extinsa si capacitatea bateriei. Pe langa bateria clasica, pot fi adaugata si alte module.

Display-ul, procesorul, RAM-ul si memoria interna nu pot fi scoase, insa alte elemente se bucura de modularitate. Sunt sase slot-uri in care pot fi introduse diverse lucruri, precum camera, senzorul de amprenta, lanterna, mini-proiector sau un mic display e-ink.

Iar daca un element se strica, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la service si sa schimbi piesa. Piesele se vor shcimba prin software, astfel ca vor fi evitate defectele mecanice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.